Enkel förvaring med pallställ

Det kan troligen inte bli enklare med förvaring för företag än genom att använda pallställ som passar för de egna behoven. Hyllor där hela pallar kan lagras.

Ett av landets största fraktbolag skeppar tusentals pallar varje dag, från en plats till en annan. Pallar har blivit ett så pass enkelt sätt att packa gods på att blivit det vanligaste sättet. Och med detta har det även kommit en stor mängd utrustning och maskiner som kan hantera alla dessa pallar.

Man har till och med byggt lastbilar utifrån att de ska kunna packas med den ultimata mängden pallar, utan att det ska bli för mycket luft vid sidorna. Och i hela denna pallvärld finns det även behov av att kunna förvara pallarna då och då. Det kan vara i väntan på vidare frakt eller när pallen nått sin slutdestination. Då är det smart och enkelt att förvara pallarna på ett pallställ.

Pallställ av olika slag

Den som har behov av att lagra pallar brukar satsa på att köpa in pallställ. En slags hyllkonstruktion där pallen i sig är hyllplanet. Något som gör lagringen, men även lastning och lossning av pallstället, mycket enkel och smidig.

Som företag brukar man ha olika behov när det gäller pallställ. Det kan bero på hur högt man har i tak, hur stor golvyta man har eller vilka möjligheter man har till att använda sig av maskiner och utrustning i lagringsytan. Därför finns det också några olika slags pallställ att välja bland, samt olika sätt att bygga ihop dessa efter eget behov.