Om oss

Ett mål med den här sidan är att alltid erbjuda nya kunskaper. Vi är nyfikna och vetgiriga och det som är grogrunden för den här sidan. Det är bränslet som våra texter drivs av. Vill vill veta mer om olika saker och vi nöjer oss aldrig med vaga svar. Vi går på djupet, grottar ner och hittar hur saker och ting hänger ihop. Det ska vi presentera här och ge våra läsare helt nya kunskaper.

Det kommer inte att vara exkluderat till svåra, tunga ämnen – även om dessa också kan komma att intressera oss. Nej, vi kan exempelvis gå igenom hur ett rut-avdrag fungerar och hur man ska tänka gällande val av städfirma inför en flyttstädning. Likaså kan det handla om träning och fettförbränning, om kost och hälsa eller om olika bygg- och renoveringsfrågor. Allt mellan himmel och jord.

Vi kommer även att skriva mycket om familjeliv och vardag. Hur får man livspusslet att gå ihop egentligen? En av de svåra frågor vi ovan nämnde handlar om skilsmässor och separationer. Att man går skilda vägar är ingen stor sak i sig. Värre är när detta sker som ovänner och där man inte kan komma överens om vem som ska ha vad.

Än värre är det då barn är inblandade. Tyvärr ökar vårdnadstvister i Sverige och har så gjort under en längre tid. Varför? Kan det undvikas? Vilka fattar beslutet om vårdnaden och vilken typ av hjälp behöver man som inblandad? Vi går igenom även dessa frågor på den här sidan.

Vi intresserar oss även för mode, design, inredning och bilar. Vad händer med elbilen och kommer den att bli det givna valet för oss i framtiden? Detta, och mycket mer, kommer vi att svara på här. Häng med, nu drar vi. Välkommen!