Rörmokare i Göteborg – hantverkare med kunnande

Om du ska ha ett arbete utfört inom VVS-området ska du anlita en hantverkare med lång erfarenhet och kompetens. Varför inte anlita en rörmokare i Göteborg?

Att försöka sig på att göra installationer inom VVS-området som hemmafixare, kan få allvarliga konsekvenser. Om du utfört ett sådant arbete på egen hand som amatör och något går galet, kommer ditt försäkringsbolag inte att vara nådigt. Sådana arbeten ska göras av certifierade hantverkare. Om du anlitar en firma som har utbildade rörmokare kan du känna dig trygg.

Du har köpt ett äldre hus i utkanten av Göteborg. Huset är visserligen charmigt men det krävs en rad renoveringsarbeten för att det ska bli beboeligt och komfortabelt. Kök och badrum ska byggas om och en rad ledningsdragningar krävs. Huset värms upp med vattenburen värme och radiatorer men med olja. Ingen modern uppvärmningsmetod!

Rörmokare i Göteborg utför installationer av rör

Du behöver hjälp för att få ordning på ditt nya boende och du kontaktar ett VVS-företag i Göteborg. Din avsikt är att installera bergvärme i huset. I det stora vardagsrummet och i badrummet vill du lägga in golvvärme. I de övriga rummen tänker du behålla de radiatorer som finns. Det krävs ett system där framledningstemperaturen till golv och radiatorer är olika. En sådan installation fixar en rörmokare med varm hand.

I köket ska ny vask byggas in och i badrummet ska tvättställ, toalettstol och dusch installeras. VVS-firman kommer med förslag till lämpligt produktval och givetvis tar firman totalansvar för alla de ombyggnadsarbeten som krävs. Du får offert med rotavdrag för arbetet.