Oroar du dig över oväntade gäster?

Oväntade gäster kan vara riktigt skoj. Ett spontant besök med gofika och härliga samtal. Oväntade gäster kan även vara de där som kommer på besök när du är på semester och tar kaffet med sig.

Mardrömmen är att komma hem till din underbara bostad i Göteborg och upptäcka oväntat besök. Helgen i skärgården där du fiskat havsöring får en otrevlig avslutning. Förutom skadegörelsen så känns det inte längre tryggt hemma.

Oroar du dig för att ditt låssystem inte är en match för inbrottstjuvarnas flinka fingrar? En erfaren låssmed i Göteborg kan hjälpa dig. Moderna låssystem kan bli en rejäl utmaning för den som vill in när du inte är hemma. På så sätt kan du i lugn och ro njuta av nästa helg med havsöringsfisket.

System som fungerar

Låssmeder i Göteborg vet vad som krävs för att kunna hålla inbrottstjuvar på rätt sida dörren. Har du en villa är det vanligare att mindre välkomna gäster gör sin entré via ett fönster. Däremot måste de få upp dörren för att kunna ta sig ut med större troféer.

En låssmed kan ofta hjälpa dig med hela säkerhetssystemet. Från säkra lås och dörrar till övervakningssystem. Genom att exempelvis förstärka dörrkarmarna kan inbrottstjuven få svårare att arbeta snabbt. Det finns även modernare lösningar i stället för den traditionella nyckeln som lätt kan kopieras. Ett exempel är kodlås och då behöver du heller inte tänka på nycklar. För extranycklar kan lätt hamna i orätta händer. Så prata med en låssmed om nya låslösningar.