Lägg din tid där du vill

Fredag igen och fullt upp med barn som anländer från sin andra förälder. Du har laddat med mat, spel och rätt kläder för helgens utflykter. Helgstädningen har städbolaget fixat redan.

Många har idag delad vårdnad om sina barn, även i din hemstad Västerås. Det kan innebära att du har dina barn varannan vecka eller varannan helg. Kanske är du då en av dem som passar på att arbeta extra mycket under den tiden som du inte har dina barn, vilket gör att du inte orkar eller hinner ta hand om din bostad. Och när barnen kommer vill du ju lägga all ledig tid på dem. Vem ska då städa? Ska du vara ständigt stressad och ha dåligt samvete? Eller ska du helt enkelt anlita någon som utför hemstädning i Västerås?

Komma hem till nystädat och fräscht

Finns det något härligare än att komma hem på fredagen med helgens goda mat i kassar och mötas av ett hem som är rent och fräscht? Kanske har du till och med unnat dig en blomsterbukett som extra pärla i helgen? Tycker du att det låter som en lyx så kan man säkert säga att det är det. Men det är en lyx som faktiskt inte kostar så mycket som du säkert tror. Det kanske räcker med att få en grundlig städning en gång i månaden, eller en gång varannan vecka. Och med rut-avdraget så blir det inte så stor summa. Något som kan vara väl värt det.